Over ons

LOODS2010

Centraal staat bij LOODS2010 de combinatie van kwaliteit, goede service en aantrekkelijke prijzen. Wij bieden artikelen aan voor ieders beurs. Ons leveringsprogramma omvat een brede scala aan gerenommeerde A-merken. Alle producten zijn van gegarandeerde kwaliteit en snel bij u thuis of op een alternatief afleveradres bezorgd. Wij denken met u mee en zullen u adviseren wanneer u daar behoefte aan heeft.

De beste klant is een tevreden klant!

Highlights

Wij vinden de juiste artikelen

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres als het aankomt op unieke items.

Bezorging door heel Nederland

Nadat je bij ons hebt besteld gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw pakket te versturen. Dit doen wij uiteraard door heel Nelderland. Bezorgtijd op voorraad is 1/2 werkdagen. Anders heb je je product binnen 5 werkdagen binnen!

Wij garanderen Kwaliteit

Wij Werken enkel samen met de beste leveranciers. Via deze weg kunnen wij altijd kwaliteit voor jou bieden!

Testimonials

Jullie zijn geweldig, ik vind het altijd lastig om de juiste artikelen te vinden. Via jullie heb ik al meerdere malen succes gehad, waar andere sites stoppen met zoeken gaan jullie door!

John Vermeeren

Duizendmaal dank, ik blijf maar terugkomen voor jullie geweldige items.

Henk v. Beek

Retourbeleid

De klant kan (een) artikel(en) terugsturen of de bestelling annuleren, indien hij met het bedrijf per e-mail of per telefoon contact opneemt, binnen 15 werkdagen na de levering van uw bestelling (op de datum dat u getekend heeft voor het in ontvangst nemen van het pakket). Uitzondering hierop zijn autobanden. Deze kunnen niet geretourneerd of geruild worden!

Opdat het bedrijf het teruggezonden pakket aanvaardt dient de klant de volgende stappen te ondernemen:

Contact opnemen met Loods2010 per mail via zijn klant account of per telefoon.Het volledige en niet-beschadigde product terug in zijn oorspronkelijke verpakking te stoppen.De originele verpakking in een beschermende doos stoppen.Belangrijk:

Uw terugzending wordt geaccepteerd:

Als het stuk zelf in perfecte staat is (niet gebruikt)Als het stuk naar ons verzonden wordt met de originele verpakking (onbeschadigd, zonder plakband of opschrift)Dat het geheel geplaatst is in een beschermende doos (zorg ervoor dat zware of breekbare stukken goed verpakt zijn)

Algemene Voorwaarden + Privacy

Algemene voorwaarden bekijken

Privacy

Loods2010 respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

 

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.